Kersenpitkussens

Kersenpitkussens

ARC BVBA produceert kersenpitkussens in Polen.

We beschikt over een productie eenheid in Polen voor het fabriceren van kersenpitkussentjes voor microgolf gebruik.

ARC heeft geen eigen label maar vervaardigt voor haar klanten kersenpitkussens volgens hun wensen : "private labels".

Wij bieden u een volledig afgewerkt product aan. Stofkeuze, keuze in vorm en afmeting, labels, verpakking, printen van folders, transport, ... .

Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitspitten : 100% zuiver, zonder vruchtvlees en ze verspreiden een aangename geur na het opwarmen. Na confectie ondergaan alle producten een extra controle onder een metaaldetector (zie foto onderaan). Dit systeem detecteert de aanwezigheid van gebroken stiknaalden of andere metaal contaminatie na de productie. Dit geeft de klant een extra kwaliteitsverzekering voor een veilig gebruik in de magnetron.

 

"Dit kussentje warmt snel op in bijvoorbeeld de magnetron en straalt nadien een zalige warmte af. Het is een veilig alternatief voor de warmwaterkruik. Leg het kussentje tegen uw voeten in bed, op uw buik bij buikkrampen, in uw nek als u wat gespannen bent, voor relaxatietherapie,... . Kersenpit kussentjes kunnen ook gebruikt worden als koude kompressen en verlichten kwetsuren zoals bloeduitstortingen, kneuzingen, verstuikingen en gezwellen."

img

INTERESSE?

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO VIA ONS CONTACTFORMULIER