Interieur textiel

Interieur textiel

Maakloonconfectie van interieur textiel.

ARC BVBA biedt u een atelier aan voor het confectioneren van handdoeken, matrasopleggers, babyproducten, hoeslakens, ... .

Onze klanten zijn :

  • Distributeurs van bv. tuinkussens, zitzakken,... of meubelfabrikanten die elementen nodig hebben om hun meubilair hiervan te voorzien
  • Hotels, jeugdherbergen, bejaardentehuizen, ziekenhuizen, ...
  • Distributeurs van babyproducten
  • Distributeurs van home textiel
  •  ...

 

ARC biedt een groot aantal mogelijkheden voor interieur en tuinmeubilair.

Aangezien de transportkosten soms zwaar kunnen doorwegen in de productieprijs aanvaarden wij enkel middelmatige en grote series. Vraag gerust naar ons minimumaantallen.

Wij bieden u eveneens matrassen aan met een groot aantal materiaalkeuze voor de vulling : brandvertragend, huisstofmijtvrij, hypoallergeen, ... . Buitenstoffen kunnen ook door de klant worden aangeleverd. ( bestellingen van matrassen worden enkel aanvaard vanaf 10 stuks )

We verzorgen alle type producties : handdoeken en washandjes, zetelkussens, overtrekken voor zetels, tuinkussens, zonnebedkussens, kussens en hoofdkussens voor hotel meubilair, dekbedden, kussenslopen, hoofdkussens, matrasopleggers, matrasbeschermers, bedomranders,  kussens voor zwembadmeubilair, whirlpools and sauna's,, ... .

Atelier communiceert rechtstreeks met de klant om technische problemen op te lossen of het model te wijzigen volgens de instructies van de klant.

Hoge kwaliteit en service zijn voor ons primordiaal.

Wij leveren kwaliteitsproductie aan competitieve prijzen binnen de gevraagde levertermijnen.

 


img
Interieur textiel

INTERESSE?

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO VIA ONS CONTACTFORMULIER